I 2016 så Michael Hougesen denne fantastisk flotte bil. Bilens ejer Kim V, og Michael enige om, at Michael skulle købe denne bil. Michael var nu ejer af en VW 1600 Variant E fra 1973. og efter en snak med sin forlovede tog de sammen den beslutning at donere bilen til Nelson Mandela Library Project ! Bilen skal bruges til fordel for Nelson Mandelas kamp imod HIV/AIDS og Nelson Mandelas kamp for, at alle børn i verden skal have en chance for at lære at læse. Den skal bruges til at synliggøre Michaels arbejde og det arbejde som Nelson Mandela har gjort i hele sit liv. Michael fik også den idé, at der skulle stå 466 kendisser ved bilen, som komme fra et af de 10 lande Mandela bil skal til! Mandela bilen skal også 

til 64 fantastisk steder i verden. Se de første steder her "under: byer og steder"

Nelson Mandelas fange nummer var: 46664

Følg bilen her og på Facebook!

De 10 lande bilen skal til er: Danmark, Sverige, Norge, Finland, TysklandHolland, Spanien, Italien, England og Skotland. Vi er i fuld gang med af få kendisser til at sige JA i alle de nævnte lande.

 

Du kan også hjælpe os med denne idé ved at købe et Mandela armbånd på www.nelsonmandela.dk     Alle penge, der kommer ind ved salg af Mandela armbånd, vil blive brugt til at betale benzin og andre udgifter for denne til og dens tur rundt i de 10 lande. Der vil kommer min. 2 veteranbil mere, og de vil også blive brugt til at synlig gøre Nelson Mandela Library Projekt og glæde børn som voksen i Danmark.