© 2017-2020 by Nelson Mandela Bangle Denmark

I 2016 var jeg på bilmesse, hvor jeg så denne fantastisk flotte bil. Bilens ejer “Kim og jeg blev enige om at jeg skulle købe hans bil. Jeg var nu ejer af en VW 1600 Variant E fra 1973. Efter en snak med min forlovede tog vi sammen den beslutning at donere bilen til Nelson Mandela Library Project ! Bilen skal bruges til fordel for Nelson Mandelas kamp imod HIV/AIDS og Nelson Mandelas kamp for, at alle børn i verden skal have en chance for at lære at læse. Den skal bruges til at synliggøre vores arbejde og det arbejde som Nelson Mandela har gjort i hele sit liv. Vi fik også den idé, at der skulle stå 46664 mennesker ved bilen, hvor de 466 af dem skal være kendte mennesker og de skal komme fra de 10 lande Nelson Mandela bil skal til. Bilen skal også være på et foto fra 64 steder, hvor folk kan se hvor det er med det samme og alle de fotos vil komme i en stor eksklusiv bog, som der kun ville være 15 eksemplarer af i hele verden. En bog vil følge bilen. En bog ville blive givet til Nelson Mandela familien, en bog vil blive sat til salg til fordel for Nelson Mandela Library Project, en bog vil blevet givet til Robert Coutts (Mandela right hand) og der vil blivet udloddet en bog i hver land bilen har været i og en vil vi selv beholde. 

 

De 10 lande bilen skal til er: Danmark, Sverige, Norge, Finland, TysklandHolland, Spanien, Italien, England og så til USA.

 

Vi er i fuld gang med af få kendisser til at sige JA i alle de nævnte lande. Følg bilen her og på Facebook!

 

Du kan også hjælpe os med denne idé ved at købe et Mandela armbånd på www.nelsonmandela.dk     Alle penge, der kommer ind ved salg af Mandela armbånd, vil blive brugt til at betale benzin og andre udgifter for denne til og dens tur rundt i de 10 lande. Der vil kommer min. 3 veteranbil mere, og de vil også blive brugt til at synlig gøre Nelson Mandela Library Projekt og glæde børn som voksen i Danmark.    

Læs mere om Nelson Mandela Library Projekt på vores hjemmeside. www.nelsonmandela.dk